„Tai - Monakas. Kai kurie žmonės sako, jog sekmadienį gali palyti, o tai gali stipriai turėti įtakos galutiniams rezultatams. Mes lenktynes pradėsime su kitokios sudėties padangomis nei mūsų varžovai, taigi tikimės pakovoti dėl gerų rezultatų“, – sakė vokietis.

Sportininkas neslėpė nusivylimo, jog lenktynes turės pradėti ne iš pirmos startinės eilės. „Red Bull“ piloto teigimu, prastesnį nei tikėtasi pasirodymą lėmė automobilio reguliavimo pakeitimai, kurie buvo atlikti po trečios treniruotės.

„Rytą buvau labai patenkintas, atrodėme tikrai stiprūs. Vėliau nusprendėme šį tą pareguliuoti ir kaip paaiškėjo vėliau, dėl to pasirodėme prasčiau nei tikėjomės“, – kalbėjo sportininkas. - Žinoma, norėjosi iškovoti „pole“, tačiau po pirmos ir antros kvalifikacijos dalių supratome, kad pirma starto pozicija mums nepasiekiama. Todėl ir nusprendėme pasirinkti kitokią taktiką nei mūsų varžovai. Ar ji pasiteisins, pamatysime“.

S. Vettelis praėjusiais metais iškovojo pergalę Monake, techninio aptarnavimo zonoje apsilankęs tik kartą. Tiesa, dabar sportininkas abejoja ar pavyks nuvažiuoti visą varžybų distanciją tik su vienu sustojimu.

„Čia visko gali nutikti. Svarbu tinkamai išnaudoti susidariusią situaciją. Jei neklystu, praėjusiais metais nugalėjome, techninio aptarnavimo zonoje apsilankę tik kartą. Abejoju ar pavyks tai pakartoti ir šiais metais. Vieni bandys tai padaryti, kiti ne. Kaip viskas baigsis pamatysime sekmadienį“, – pridūrė S. Vettelis.