Šįmet lenktyniavęs „Sauber“ komandoje, o dabar „Pirelli“ padangas bandantis lenktynininkas patikino, kad yra kupinas jėgų ir motyvacijos lenktyniauti.

„Po šio sezono akivaizdu, kad esu stiprus ir norėčiau išlaikyti šią tendenciją“, - kalbėjo jis. - Todėl noriu grįžti į lenktynes. Dar turiu kelis testus su „Pirelli“ ir man ši veikla patinka, tad neprivalau apsispręsti čia pat. Pasimėgaukime šiek tiek ir pažiūrėkime kokios bus galimybės“.

Ispanas patvirtino, kad dėl vietos kalbėjosi su HRT ekipa, tačiau leido suprasti, kad į ekipą ateis tik žinodamas jos rimtą techninį užnugarį bei planus.

„Viskas priklausys nuo jų sportinio projekto“, - komentavo situaciją su HRT pilotas. - Jei jis bus įdomus – aš sutiksiu. Jei ne, arba jei aš manysiu, kad ne, tuomet negaišiu savo laiko. Viską, ką darau, darau 100 proc. Viską atlieku aistringai. Jei eisiu į „Hispania“ komandą, norėsiu matyti tą patį“.

Lenktynininkas patvirtino, jog kitam sezonui ieško vietos tik F-1 ir nesižvalgo į šonus.

„Kitam sezonui esu sutelkęs dėmesį tik į „Formulę-1“, - teigė jis. - Kai tik traukinys pajudėjo, tu niekuomet neįšoksi atgal, bet visuomet galėsi išbandyti „Le Mans“ ar DTM. Bet visąlaik likti „Formulėje-1“ nepakaks jaunystės.“

P. de la Rosa debiutavo „Formulėje-1“ 1999 metų ir lenktyniavo čia „Arrows“ ir „Jaguar“ (1999-2002), „McLaren“ (2005-06) bei „Sauber“ )(2010) ekipoje.

Daugiau informacijos ieškokite: www.f-1.lt.