Tikslus 37-erių metų veterano smūgis surinko net 122 tūkstančius balsų, o antroje vietoje likęs fantastiškas šveicaro Xherdano Shaqiri įvartis per save, pelnytas aštuntfinalio mačo su Lenkija pabaigoje – tik 29-is tūkst.

Beveik neabejotina, kad tokius rezultatus nulėmė itin aktyvus vengrų balsavimas.

Trečias šiuose rinkimuose liko valas Halas Robsonas-Kanu su 19 tūkst. (ketvirtfinalis: Velsas – Belgija), ketvirtas – prancūzas Dimitri Payet su 10 tūkst. (grupės mačas: Prancūzija – Rumunija), penktas – belgas Radja Nainggolanas su 8,6 tūkst (ketvirtfinalis: Velsas – Belgija).

Primename, kad rezultatyviausiu Euro 2016 žaidėju tapo prancūzas Antoine'as Griezmannas su 6 įvarčiais. Jis – ir geriausias pirmenybių futbolininkas.

Geriausiu jaunuoju pirmenybių žaidėju išrinktas 18-metis portugalas Renato Sanchesas.

Tuo metu simbolinė UEFA Euro 2016 rinktinė atrodo taip (4-2-3-1): Rui Patricio (Portugalija); Joshua Kimmichas (Vokietija), Jerome Boatengas (Vokietija), Pepe (Portugalija), Raphaelis Guerreiro (Portugalija); Toni Kroosas (Vokietija), Joe Allenas (Velsas); Antoine Griezmannas (Prancūzija), Aaronas Ramsey (Velsas), Dmitri Payet (Prancūzija); Cristiano Ronaldo (Portugalija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)