Išskirtinis epizodas užfiksuotas antrojo pratęsimo pradžioje, kai vykstant žaidimui ir netgi besirutuliojant potencialiai pavojingai portugalų atakai į aikštę netikėtai įsiveržė vienas šios komandos gerbėjas, kuris tiesiu taikymu pasileido prie Cristiano Ronaldo.

Tribūnoms pradėjus gausti C. Ronaldo klaidinamu judesiu meistriškai išvengė išskėstomis rankomis į jį bėgančio aistruolio glėbio.

Tuo metu įsibrovėlį nusivijo visas tuntas apsaugos darbuotojų – kamerų užfiksuotame vaizdo įraše jų matyti mažiausiai devyni, kol galiausiai sirgalius aikštės viduryje buvo pargriautas ir sugautas, o rungtynės pratęstos.

Beje, jis internautų jau pramintas Forestu Gampu.

Vėliau jo pavyzdžiu pasekė ir jaunesnis aistruolis su Madrido „Real“ klubo marškinėliais, bet jo pasirodymas nebuvo toks įspūdingas ir baigėsi paties ašaromis.

Nelauktas mačo posūkis nesutrikdė C. Ronaldo ir jis baudinių serijoje šaltakraujiškai realizavo pirmą smūgį iš 11 m ir padėjo portugalams triumfuoti 5:3.

Portugalijos atstovai dėl vietos UEFA Euro 2016 finale susikaus su Velso arba Belgijos futbolininkais, kurie savo santykius aiškinsis penktadienį Vilnev d'Asko mieste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)