Ypatingai pergale džiaugėsi italų treneris Antonio Conte. Jis po finalinio teisėjo švilpuko tiesiog išprotėjo – strategas pradėjo šokinėti ir netgi pusiau užšoko ant atsarginių žaidėjų suolo stogelio.

„Žinojau, tiesiog žinojau, kad mano žaidėjai savyje turi kažką ypatingo, – po mačo sakė A. Conte. – Šiandien mes įrodėme, kad Italija nėra vien besiginanti komanda.

Dabar stosime į kovą su stipriausia turnyro komanda Vokietija. Visuose žaidimo aspektuose bus labai, labai sunku. Privalome atgauti jėgas bei kuo geriau pasiruošti šiam mačui.“

Tuo metu ispanų treneris Vincente del Bosque pripažino, jog Italijos rinktinė buvo geresnė komanda.

„Italija buvo geresnė, – kalbėjo treneris. – Linkiu jiems viso ko geriausio. Pirmoje rungtynių pusėje buvome kiek drovūs. Vėliau kiek išdrąsėjome, tačiau negalėjome įmušti, nes italai tiesiog buvo stipresni.“

Iki tol ispanai buvo laimėję du paskutinius Europos futbolo čempionatus. Visgi V. del Bosque nemano, kad šis pralaimėjimas Italijos rinktinei yra eros pabaiga.

„Nemanau, kad tai yra eros pabaiga, – kalbėjo strategas. – Turime puikių žaidėjų, mūsų jaunimo struktūra yra labai stipri, kaip ir profesionalūs klubai.“

Europos futbolo čempionato ketvirtfinalyje Italijos rinktinės laukia akistata su Vokietija, kuri aštuntfinalyje 3:0 sutraiškė Slovakijos futbolininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)