„Mes nebuvome verti pralaimėti. Man labai labai liūdna. Tačiau reikia su tuo susitaikyti, tai yra futbolas ir kažkas turi pasitraukti iš turnyro“, – nusivylęs po mačo kalbėjo Madrido „Real“ saugas Luka Modričius.

Kur kas skambiau pasisakė kitas Ispanijoje rungtyniaujantis kroatas I. Rakitičius.

„Su visa pagarba portugalams pasakysiu, kad jie mus nugalėjo nedarydami nieko. Dabar portugalai pateko į ketvirtfinalį, tačiau atrodo, kad aikštelėje jų net nebuvo. Nebijau pasakyti: manau, kad čempionatas daug ko neteko, nes po šių rungtynių namo važiuoja geriausia turnyro komanda, – po apmaudaus pralaimėjimo 0:1 teigė 28-erių „Barcelona“ komandos saugas. – Kad jūs būtumėte jautę atmosferą rūbinėje. Dar niekada gyvenime nemačiau šitiek ašarų...“

„Aš manau, kad mes užsitarnavome Europos pagarbą, skirtingai nei varžovai savo žaidimu, tačiau futbolas yra komplikuotas ir žiaurus žaidimas. Dabar nenoriu nieko galvoti apie futbolą – noriu kuo greičiau vykti namo iš šio čempionato su savo šeima. Gaila, kad viskas taip baigėsi“, – tęsė I. Rakitičius.

Tuo metu portugalų treneris Fernando Santosas neslėpė džiaugsmo mačo baigtimi ir tvirtino, kad jo komanda nusipelnė laimėti.

„Buvo įtemptos dviejų lygių varžovų grumtynės. Buvo daug kovos, ir aš didžiuojuosi, kad po tokio mačo pakelta galva iš aikštės išeina portugalai. Labai tikiu šia komanda. Sužaidėme labai geras rungtynes, padarėme išvadas po ankstesnių mačų ir tikimės, kad su šita ekipa galime nužygiuoti iki pačios viršūnės“, – dėstė Portugalijos rinktinės strategas.

Ketvirtfinalyje Portugalijos rinktinė susikaus su Lenkijos komanda, kuri aštuntfinalyje po 11 m baudinių serijos eliminavo Šveicarijos futbolininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)