„Mūsų nacionalinė šventė Nepriklausomybės diena yra birželio 17-ą. Manau, kad dabar ją reikia perkelti į birželio 22-ą. Mes buvo pasirengę viską paaukoti dėl pergalės. Ir mes tai padarėme. Tiesą pasakius, mums kai kuriuose epizoduose iš tikrųjų sekėsi. Tačiau mes ir patys pademonstravome ryžtą pergalei.

Aš nebijau rungtynių su Anglija. Mums pasisekė, kad nugalėjome ir dabar turime dvi papildomas dienas pasirengimui. Net, jei Islandija sužais geriausias rungtynes savo istorijoje, gali pralaimėti Anglijai. Todėl mums reikia tiesiog eiti į aikštę ir atiduoti visas jėgas“, – kalbėjo H. Hallgrimssonas.

Treneriui pritarė ir puolėjas Jonas Dadi Bodvarssonas, įmušęs pirmą mačo su austrais įvartį.

„Kol kas dar nesuvokiau, kas įvyko. Šią dieną galima pavadinti svarbiausia Islandijos futbolo istorijoje. Tai buvo fantastinis jausmas. Labai svarbu buvo įmušti pirmiems. Sunku buvo fiziškai ištverti visas tokias sunkias rungtynes.“

Saugas Gylfi Sigurdssonas prognozavo, kad aštuntfinalis su Anglija bus rimtas išbandymas islandams.

„Rungtynės su Anglija bus įdomus išbandymas. Nėra paslaptis, kad britų ir skandinavų žaidimo stiliai yra panašūs. Anglijos „Premier“ lyga yra pajėgiausias čempionatas Europoje, kur tikisi patekti daugelis islandų futbolininkų. Todėl mačas mums bus geras galimybių patikrinimas.“

Islandai pirmame ture sužaidė lygiosiomis 1:1 su portugalais, o antrame – 1:1 su vengrais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)