„Tikėjausi, kad laimėsime didesniu skirtumu, nes varžovas iš viso nesukūrė momentų prie mūsų vartų. Sužaidėme gerai ir sukūrėme daug progų. Pergalė – „švari“. Tačiau mes turėjome problemų su galimybių realizacija. Kaip ten bebūtų, mes pirmoje vietoje ir dabar mūsų laukia atsakingos rungtynės aštuntfinalyje.

Mane dengė du stiprus gynėjai ir reikėjo jiems apsunkinti gyvenimą. Toks buvo trenerio nurodymas, nes reikėjo kovoti su dviem „stuobriais“. Man prireikė 15-20 min. tam, kad įsitraukčiau į žaidimą. Paskutinį kartą rimtai žaidžiau gegužės viduryje, todėl man buvo nelengva“, – sakė M. Gomezas UEFA svetainei.

Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Lowas tikino, kad komandoje „viskas tvarkoje“.

„M. Gomezas pelnė pergalingą įvartį, vadinasi mes neapsirikome jį pasirinkę. Buvo naudinga išbandyti kitokio tipo puolėją: tikrą „devintuką“ vietoje užslėpto. Jis mėgsta ilgai užsibūti viduryje. Kadangi varžovai gynėsi kompaktiškai, M. Gomezas jiems suteikė papildomo galvos skausmo. Taip lengviau buvo žaisti Thomui Mulleriui ir kitiems, kurie kūrė progas įvarčiui.

Joshua Kimmichas sužaidė labai gerai dešiniame sparne. Veržėsi pats, atliko perdavimus ir nesinervino. Tai labai protingas vaikinas, kuris dar yra ir pajėgus „antrame aukšte“. Esu labai patenkintas jo žaidimu.

Th. Mullerio įvarčių „sausra“ man nekelia nerimo. Nerimaučiau, jei jis iš viso neturėtų momentų. O juk Th. Mulleris galėjo įmušti 3-4 kartus. Tai įrodo, kad pas mus viskas tvarkoje. Esu tikras, kad kitose rungtynėse Th. Mulleris įmuš“, - taip J. Lowas komentavo rungtynes.

Šiaurės Arijos rinktinės treneris Michaelas O'Neilas didžiuojasi maču su pasaulio čempionais.

„Niekada nenuteikiu komandos tam, kad ji tik gintųsi. Bet, kai pasižiūri, kokie Vokietijos rinktinės žaidėjai... Jie atstovauja „Real“, „Bayern“ ir kitus klubams. Ne mano stilius nuteikti komandą, kad ji pralaimės 0:7. Mes iškovojome teisę būti čia ir pelnytai galime patekti į aštuntfinalį. Didžiuojuosi, kad mes Paryžiuje žaidėme prieš pasaulio čempionus“, - teigė treneris BBC.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)