Aikštėje visiškai dominavę Velso futbolininkai nepaliko varžovams jokių vilčių ir minčių apie teigiamą rezultatą – pagal smūgius į vartus jie savo oponentus pranoko net 12:2.

Nugalėtojų gretose po kartą pasižymėjo Aaronas Ramsey (11 min.), Neilas Tayloras (20 min.) ir Garethas Bale'as (67 min.), kuriam tai buvo jau trečiasis įvartis Euro 2016.

Tuo pačiu metu Sent Etjene santykius aiškinosi Slovakijos ir Anglijos komandos – 0:0 (0:0). Anglai finišavo antri, slovakai – treti, o rusai – paskutiniai, ketvirti.

Velso rinktinė aštuntfinalyje susitiks su trečia A (Albanija), C arba D grupės komanda, Anglija – su antra F grupės komanda, o Slovakija, jei jai užteks surinktų taškų, – su C arba D grupės nugalėtoja.

Leonido Sluckio auklėtiniai pirmame ture išplėšė lygiąsias 1:1 su Anglija, tačiau paskui 1:2 pralaimėjo Slovakijai. Tuo metu Velso futbolininkai 2:1 įveikė slovakus ir 1:2 nusileido anglams.

Rusai turėtų tapti kito pasaulio čempionato šeimininkais – būtent šioje šalyje numatytos 2018-ųjų pirmenybės.

Rungtynės:

Rusija 0 – 3 Velsas
11' [0 – 1] Aaron Ramsey
20' [0 – 2] Neil Taylor
67' [0 – 3] Gareth Bale

Dvikovai teisėjavo 42-ejų metų švedas Jonas Erikssonas.

Kelialapius į Euro 2016 aštuntfinalį, kuris prasidės šeštadienį, jau anksčiau užsitikrino Prancūzija, Šveicarija, Ispanija ir Italija, o iš tolesnės kovos jau eliminuotos Rumunija ir Ukraina.

Į čempionato aštuntfinalį patenka po dvi pajėgiausias kiekvienos grupės komandas ir keturios absoliučiai geriausios trečias vietas šešiose grupėse užėmusios rinktinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3138)