„Manau, kad Zlatanas dviejuose mačuose padarė viską, ką ir turėjo padaryti, – po pralaimėjimo 0:1 italams sakė Erikas Hamrenas. – Italai šį vakarą gynėsi labai gerai, todėl jam buvo sunku, be to, centro puolėjui reikalinga kraštinių žaidėjų pagalba.“

Vis tik savąją tobulą progą buvęs „Paris Saint-Germain“ futbolininkas turėjo, bet nesugebėjo įmušti į vartus, būdamas vos pora metrų nuo jų.

„Zlatanas yra vienas geriausių puolėjų, kokius tik esu matęs. Jis nugalėtojas ir, jeigu jis yra nusivylęs, manau, kad visi gali tai suprasti – mes visi esame nusivylę“, – spaudos konferencijoje kalbėjo švedų vairininkas.

Po šios nesėkmės Švedijos futbolininkai turi vos vieną tašką (1:1 su airiais), o paskutiniame grupės mače teks susigrumti su Belgijos jaunosiomis žvaigždėmis.

Tuo metu Italijos rinktinės stovykloje nuotaikos – kur kas geresnės. Šešis taškus savo kraityje turintys Antonio Conte auklėtiniai jau užsitikrino vietą Euro 2016 aštuntfinalyje.

„Daugelis netgi abejojo, ar mes išvis pateksime į kitą etapą, todėl faktas, kad tolyn žengėme jau po dviejų rungtynių mums suteikia didžiulį pasitenkinimą, – rėžė italų treneris. Tikiuosi, kad šios pergalės padidins mūsų pasitikėjimą, nes startavome su nuleistomis padangomis ir stengiamės su kiekvienu maču jas pripūsti.“

Birželio 22 dieną (trečiadienį) italų lauks akistata su Airijos rinktine (1 tšk.), kuri savo antrąjį mačą prieš belgus (0 tšk.) žais rytoj, šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)