„Portugalija turi vieną iš geriausių futbolininkų pasaulyje C. Ronaldo, tačiau jis tuo pačiu yra ir puikus aktorius“, – pareiškė 67-erių futbolo strategas.

Švedui užkliuvo ir kito portugalų žaidėjo – gynėjo Pepe elgesys. Jį treneris sukritikavo dėl pasirodymo UEFA Čempionų lygos finale.

„Finalo rungtynėse, kur Madrido „Real“ žaidė su „Atletico“, matėme tokių vaizdų, kurie galėtų būti Holivude. Ir tai matė visi. Mano nuomone, tai yra aukšto lygio vaidyba. Tačiau galiu ir klysti – galbūt ji neatitiktų standartų kuriuos taiko Holivudas“, – kalbėjo jis.

„Man tai tiesiog nepatinka. Labiausiai man patiktų, kad po rungtynių specialistai išanalizuotų video įrašus ir nubaustų tokio tipo žaidėjus, žaidėjus – aktorius“, – konstatavo L. Lagerbackas.

Portugalijos ir Islandijos rinktinės pirmąsias čempionato rungtynes tarpusavyje žais antradienį, birželio 14-ąją dieną 22 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)