Tradicinė Fanų zona – pirma ir šiuo metu vienintelė UEFA licencijuota Euro 2016 varžybų žiūrėjimo vieta šalyje. Ji bus įrengta 5 tūkstančių kvadratinių metrų erdvėje prie Baltojo tilto. Prancūzijoje vyksiančio čempionato rungtynes futbolo aistruoliai galės stebėti didžiuliame 60-ies kvadratinių metrų ekrane. Fanų zonoje tiesiogiai bus transliuojamos visos rungtynės, kurias rodys LRT televizija. Saugioje teritorijoje taip pat veiks užkandžių ir gėrimų paviljonai.

„Šiemet tikimės sulaukti ne mažiau lankytojų nei jų buvo 2014-ais, kai vyko pasaulio futbolo čempionatas. Tada viso čempionato metu Fanų zonoje apsilankė per 60 tūkst. žiūrovų. Vien finalą tarp Vokietijos ir Argentinos rinktinių stebėjo 6 tūkstančiai žmonių“, – pasakojo viešą futbolo čempionato žiūrėjimą organizuojančios agentūros vadovas Linas Zareckas. – Džiugu, kad sporto varžybų stebėjimas Fanų zonoje tapo tradiciniu renginiu. Tai vyks jau ketvirtą kartą. Žiūrėti varžybas su draugais, dideliame ekrane, kai aplinkui susirenka šimtai gerbėjų, yra be abejonės smagiau nei sėdėti prie televizoriaus namuose.“

Fanų zonoje apsilankę futbolo gerbėjai azartą jus ne tik dėl aistrų futbolo aikštėje. Jie ir patys galės dalyvauti įvairiuose konkursuose ir laimėti rėmėjų įsteigtus prizus. Laimingiausieji namo išsineš net keturis naujus televizorius. Įėjimas į Fanų zoną – nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją