Aistros verda apie viešbutį Donecke, kuriame apsistojusi Portugalijos rinktinė. Mat būtent šiame viešbutyje net keturis aukštus išsinuomojo Ispanijos žiniasklaidos atstovai ir futbolo aistruoliai. Portugalai tvirtina, kad tai tikrai ne sutapimas.

„Nuo antradienio ryto jame daug ispanų „šnipų“, kurie norėtų arba gauti slaptą informaciją apie pusfinalio rungtynių strategiją, arba sutrikdyti mūsų rinktinės pasiruošimo atmosferą“, - rašo dienraščio „Correio da Manha“ korespondentas Donecke, kurį cituoja Lenkijos sporto naujienų portalas sport.pl.

Portugalijos rinktinei šios šalies futbolo federacija išnuomojo 8 iš 12 viešbučio aukštų. Likusiuose keturiuose prieš pusfinalį įsikūrė ispanai.

Vienu ispanų desanto taikinių vadinamas ir Portugalijos rinktinės kapitonas Christiano Ronaldo. Anot dienraščio „Record“, portugalų lyderį, vos atvykus į viešbutį „Victoria“, prie pastato išsirikiavę ispanai pasitiko skanduodami „Messi! Messi!“.

Portugalų treneris Paulo Bento incidento nedramatizuoja. Anot jo, C. Ronaldo yra puikios formos ir į fanų pašaipas nereaguoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)