Europos futbolo čempionato pirmas pusfinalis vyks birželio 27 d., antro pusfinalio mačas – birželio 28 d., o čempionas paaiškės liepos 1 d. Visų dvikovų pradžia – 21.45 val. Durys į sostinės „Siemens areną“ bus atidaromos 21 val.

Futbolo gerbėjams arenoje bus paruoštas didžiulis 20x10 metrų dydžio ekranas bei apie 7 tūkst. fanų talpinanti salė.

„Nors Lietuva vadinama krepšinio šalimi, tačiau futbolo populiarumas taip pat didžiulis. Norime padaryti šventę visiems į Lenkiją ar Ukrainą stebėti futbolo varžybų neišvykusiems gyventojams ir ten vyraujančią atmosferą perkelti į mūsų sostinę. Prieš rungtynes bei pertraukos metu nuobodžiauti neleis ir įvairios mūsų su partneriais rengiamos akcijos ir atrakcijos“, – sakė Vilniaus „Siemens arenos“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Juras Vėželis.

Nuo birželio 21 dienos galima įsigyti bilietus į tiesiogines svarbiausių Europos futbolo čempionato mačų transliacijas. Kaina į vienų rungtynių transliaciją – 5 litai, abonemento kaina stebėti visas trejas rungtynes – 10 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)