„Man sunku patikėti viskuo, kas vyko sekmadienį. Jaučiausi, kaip reklamoje apie futbolo sirgaliaus svajonę. Didžiulį įspūdį paliko viskas pradedant nuo akimirkos, kai patekome į specialią zoną, kur laukėme rungtynių su vaišėmis ir stalo futbolu, galimybės prieiti prie pat aikštės iki nepamirštamų rungtynių, stadiono dydžio, minios sirgalių.

Tiesa, palaikiau olandus, gaila, kad jiems nepavyko. Vis dėlto man ypatingai pasisekė – ne kasdien paspausi ranką pačiam C. Ronaldo. Beje, aikštėje jis atrodo kiek kitaip nei stovint šalia – smulkesnis ir gerokai sutrikęs. Aišku, sutrikęs buvau ir pats, dar dabar trūksta žodžių apibūdinti įspūdžiams, kuriuos patyriau“, – sakė E. Kadys, teisę apdovanoti geriausią dvikovos žaidėją laimėjęs dalyvaudamas pagrindinio EURO-2012 rėmėjo „Carlsberg“ rengtame konkurse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)