2:0 pirmavę portugalai per anksti atsipalaidavo, komandos lyderis Cristiano Ronaldo neišnaudojo fantastiškos progos, kai iššokęs vienas prieš vartininką nepataikė į vartus, ir danai pasinaudojo „dovanėlėmis“. Du Niclaso Bendtnerio įvarčiai leido jiems susitikimo pabaigoje išlyginti santykį.

Vis dėlto paskutinį žodį tarė S. Varela – po keitimo aikštėje pasirodęs puolėjas turėjo vienintelę progą ir ja pasinaudojo.

„Siaubingas jausmas – pralaimėti rungtynes pačioje pabaigoje“, – apgailestavo Danijos rinktinės strategas Mortenas Olsenas, kurio auklėtiniai pirmame susitikime sensacingai 1:0 nugalėjo olandus.

„Didžiuojuosi tuo, kaip mes žaidėme. Ir didžiuojuosi dėl to, kaip kovėmės antrame kėlinyje“, – sakė danų treneris.

Jo oponentas Paulo Bento nepaisant dramatiškos kovos atomazgos išliko ramus.

„Tai – tik rezultatas. Kontroliavome didžiąją dalį rungtynių ir vienintelės progos, kurias susikūrė varžovai, buvo įvarčiai. Antrame kėlinyje turėjome galybę šansų“, – konstatavo Portugalijos rinktinės vairininkas.

Pirmąjį susitikimo įvartį pelnęs portugalų ekipos gynėjas Pepe užsistojo nelabai sėkmingas rungtynes sužaidusį C. Ronaldo.

„C. Ronaldo yra vienas geriausių žaidėjų pasaulyje, labai geras kapitonas ir puikus lyderis. Esu tikras, kad netrukus jis vėl muš įvarčius“, – apie komandos draugą, kuris per du mačus atliko 10 smūgių, bet dar nepasižymėjo kalbėjo Pepe.

„Žaidėme gerai, kaip ir rungtynėse su vokiečiais. Įrodėme pranašumą prieš stiprią Danijos rinktinę“, – pridūrė portugalas.

Lemiamas rungtynes Portugalijos rinktinė sekmadienį žais su Nyderlandų ekipa, o danai susitiks su vokiečiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)