„Galime išeiti iš vadinamosios „mirtininkų grupės“ ir, apskritai, tikimės sėkmės visose varžybose, – interviu Rusijos leidiniui „Sport Ekspress“ sakė puolėjas. – Tačiau, žinoma, išankstinis pažadas, kad mes tikrai laimėsime čempionatą, būtų per didelis pasitikėjimas savimi.“

– Vokietijos rinktinėje daug „Bayern“ žaidėjų. Ar tai pliusas?

– O kaip tai galėtų būti blogai? Mes gerai žinome vienas kitą, esame susižaidę. Tačiau daugumos žaidėjų iš vieno klubo fakto aš nevadinčiau svarbiausiu.

– Turiu galvoje kitą dalyką. Kokia dabar „Bayern“ žaidėjų ir Jūsų psichologinė būsena? Čempionų lygos finale Jūs įmušėte įvartį, kuris galėjo tapti pergalingu, bet vėliau Jus pakeitė, o „Bayern“ pralaimėjo…

– Sunku pralaimėti du finalus per dvi savaites. Juoba, kad vienas iš jų mums buvo svarbiausias sezono mačas… Tačiau dabar pralaimėjimas „Chelsea“ – jau užmarštyje. Mes jį palikome praeityje.

– Kaip manote, ar neveltui Europos čempionatą patikėta organizuoti Ukrainai ir Lenkijai?

– Jau esu buvęs Ukrainoje, Kijeve. Kažkada ten žaidėme draugiškas rungtynes. O Lenkijoje lankiausi, kai dar mokiausi mokykloje – 15 ar 16 metų – ir rungtyniavau „Bayern“ jaunimo komandoje. Tad šios šalys man pažįstamos ir neturiu jokių negatyvių prisiminimų apie jas.

– Kas geriausias pasaulio futbolininkas – Cristiano Ronaldo ar Lionelis Messi?

– Provokuojantis klausimas. Jau daug metų Ispanijoje ir visame pasaulyje dėl to netyla ginčai. Rinkitės patys.

B grupės rungtynėse šeštadienį Vokietijos ir Portugalijos rinktinės susitiks 21.45 val. Lietuvos laiku Lvove. 19 val. į kovą toje pačioje grupėje stos Nyderlandų ir Danijos vienuolikės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją