Lenkijoje – išskirtinės fanų stovyklos

Pramogų siūlo ne tik barai, bet ir specialios aistruolių zonos bei šio čempionato naujiena – fanų stovyklos. Šios stovyklos – išskirtinė proga visą savo viešnagės laiką Lenkijoje praleisti bendraminčių apsuptyje bei gyventi ir maitintis patraukliomis kainomis. Šios stovyklos bus įrengtos Poznanėje, Varšuvoje, Vroclave ir Gdanske. Jų vietos parinktos atsižvelgiant į tai, kad futbolo aistruoliai neužtruktų keliaudami į stadionus ir iš jų.

Stovyklose bus rengiami gyvo garso pasirodymai didžiojoje scenoje, o aplink ją veiks sporto, paplūdimio ir ekologijos zonos.

„Carlsberg“ zonoje fanų laukia gyvai transliuojami čempionato mačai dideliuose ekranuose. Sporto zonoje vyks įvairios varžybos, kurioms reikėtų registruotis iš anksto, tai – futbolas, krepšinis ir paplūdimio žaidimai su kamuoliu. Norinčių atsipalaiduoti lauks aerobikos ir jogos treniruotės.

Stovyklose taip pat bus įrengtas platus pasirinkimas maitinimo taškų. Juose atvykėliai galės išmėginti nacionalinę Lenkijos virtuvę bei paragauti tradicinių kitų šalių patiekalų. Čia bus patiekiami ir pusryčiai, o visą dieną veiks savitarnos bufetai. Neliks alkani ir panorę užkąsti naktį.

Šios stovyklos turės penkis tūkstančius vietų su trijų tipų apgyvendinimo sąlygomis, į jų kainą bus įskaičiuoti pusryčiai. Palapinių nuomos kainos prasidės nuo 31 euro, naktis namelyje-priekaboje žmogui kainuos 58 eurus.

Viena futbolo fanams skirtų laisvalaikio zonų
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją