11 taškų per 21 minutę pelnęs Rudy, vydamasis į greitą puolimą skuodžiantį Mindaugą Kuzminską, nepamatė Pauliaus Jankūno užtvaros ir į ją skaudžiai įsimūrijo. Madrido „Real“ žvaigždė po šio epizodo kelias minutes pragulėjo ant parketo ir, tik padedamas komandos personalo, paliko aikštę bei joje daugiau nepasirodė.

Įdomiausia, kad šioje situacijoje teisėjai P. Jankūnui skyrė pražangą puolime, nors jo užtvara buvo pastatyta laiku ir nejudėjo.

Galiausiai R. Fernandezas, kuris čempionato metu iš tikro susižeidė nugarą ir vėliau žaidė ne visa jėga, visgi atsigavo ir po finalinės sirenos net šoko su ispanais pergalės šokį.

Galimą ispano vaidybą įtarę internautai nusprendė pasijuokti iš to ir youtube.com svetainėje patalpino vaizdo įrašą su minėtu epizodu ir jo fone grojančia garsiąja Celine Dion daina „My heart will go on“:

Po šiuo įrašu netrūksta ir ironiškų komentarų.

„Vau! Tai buvo gera vaidyba. Netgi vienai akimirkai buvau patikėjęs, kad jis nevaidina. Kodėl jis dar ne Holivude?“, – klausė vienas jų.

„Rudy Fernandezą iš aikštės išnešė ir sauskelnes pakeitė du vyrai, bet atsiimti apdovanojimo jis atėjo pats“, – juokavo kitas.

Primename, kad R. Fernandezą su P. Jankūnu ir kitais žalgiriečiais glaudūs santykiai sieja dar nuo tarpusavio kovų Eurolygoje.

Rudy Fernandezas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (576)