„Jie nebuvo laikomi favoritais, bet kovojo ir nugalėjo. Lietuviai jau nugalėjo dvi komandas, įveikusias mus grupėje (Serbiją ir Italiją – DELFI), ir tai yra faktas, kurį reikia priimti domėn. Niekas Lietuvai pergalių nepadovanojo, jie jas iškovojo patys. Tad tikrai nusipelno pagarbos. Finale reikės grumtis iš paskutiniųjų nuo pirmos minutės – rungtynės turėtų būti įspūdingos“, – kalbėjo realiausiu pretendentu į naudingiausio čempionato žaidėjo titulą laikomas Pau Gasolis.

Lietuvos rinktinė yra karių komanda. Ji žino, kaip kovoti ir kaip laimėti sunkias rungtynes. Tai – labai rimtas varžovas. Bet mūsų tikslas išlieka tas pats – pergalė“, – ne visada sau būdingą pagarbą demonstravo ir Jono Mačiulio komandos draugas Madrido „Real“ klube Rudy Fernandezas.

Primename, kad Europos pirmenybių finalas tarp Lietuvos ir Ispanijos vyks sekmadienį, nuo 20 val. Lietuvos laiku. Tą pačią dieną, nuo 15 val., dėl trečios vietos susikibs Prancūzija ir Serbija.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (268)