„Kalbėti apie kitas rungtynes man labai sunku – nematau mūsų komandos paveikslo, nes nežinau, kas galės žaisti“, – sekmadienį atsiduso S. Pianigiani.

Specialistą nerimauti privertęs A. Bargnani traumą patyrė antrame dvikovos su žydais kėlinyje ir aikštėje daugiau nepasirodė. Bet pirmadienį paaiškėjo, kad raumens sužeidimas nėra rimtas, ir 29-erių 213 cm ūgio Bruklino „Nets“ klubo krepšininkas bus pasiruošęs akistatai su Lietuva.

Buvęs Jono Valančiūno komandos draugas Toronto „Raptors“ ekipoje šiame Europos čempionate vidutiniškai per rungtynes pelno po 12,7 taško ir atkovoja 3,7 kamuolio.

Pranešama, kad papildomi tyrimai bus atlikti ir komandos kapitonui Luigi Datome. Bet S. Pianigiani dar sekmadienį, DELFI paklaustas apie puolėjo sveikatą, kategoriškai atmetė bet kokią galimybę išvysti jį aikštėje trečiadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)