S. Pianigiani nuogąstauti privertė Andrea Bargnani antrame kėlinyje patirta kojos trauma. Neaišku, ar Bruklino „Nets“ klubo aukštaūgis galės žaisti ketvirtfinalyje.

„Tai sužinosime tik rytoj po tyrimų. Todėl ir kalbėti apie kitas rungtynes man labai sunku – nematau mūsų komandos paveikslo, nes nežinau, kas galės žaisti. Aišku tik tiek, kad tikrai reikės dar kartą pakeisti savo odą, nes tai bus visiškai kitoks mačas: tiek Gruzija, tiek Lietuva turi dominuoti galinčių vidurio puolėjų“, – kalbėjo italas.

Primename, kad dėl traumos tautiečių pasirodymą Lilyje nuo atsarginių suolo priverstas sekti ir kitas puolėjas Luigi Datome.

Nei S. Pianigiani, nei jo auklėtiniai neatskleidė, su kuo tikisi susitikti po trijų dienų.

Bet vienas komandos lyderių Danilo Gallinari, bendraudamas su Lietuvos žurnalistais, pasinaudojo proga perduoti labų dienų Denverio „Nuggets“ generalinio direktoriaus asistentui Artūrui Karnišovui.

„Siunčiu linkėjimus Artūrui. Jis – puikus vaikinas, džiaugiuosi, kad turime jį savo klube“, – sakė D. Gallinari.

Net ir be A. Bargnani Italijos rinktinėje lieka užtektinai metikų, galinčių pataikyti tritaškį per rankas, bei žaidėjų, sugebančių žaisti vienas prieš vieną.

Ar tuomet, kai sekasi prie trijų taškų linijos, Italija nugalėtų bet ką?

„Manau, kad taip. Tai labai svarbus mūsų ginklas. Bet vien juo pasikliauti negalime, turime ir kitų privalumų, kuriais turime pasinaudoti“, – kalbėjo D. Gallinari.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)