Paskutinę vasaros savaitę jaunuoliai iš Plungės leidosi į kelionę, kurios metu aplankė 53 šalies miestus. Kartu su paaugliais keliavo ir du krepšinio kamuoliai: vienas jų buvo pasipuošęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjų parašais, o ant kito savo autografus palikdavo miesto atstovai. Pastariesiems buvo suteiktos šešios sekundės „mesti“ kamuolį, pasitelkiant improvizaciją: vieni miestai suburdavo daugybę žmonių, kiti – pakviesdavo įžymius sportininkus, treti – pasinaudodavo gražiausiomis vietovėmis, taip parodydami, koks nuostabus kraštas yra Lietuva.

„KSSL“ komanda turėjo garbės susitikti su tokiais žmonėmis kaip LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė, Premjeras Algirdas Butkevičius, plaukikas Giedrius Titenis, kanojininkas Jevgenijus Šuklinas, buvęs krepšininkas Sergejus Jovaiša, galiūnas Vidas Blekaitis, lengvaatletė Austra Skujytė ir daugybė kitų, perspektyvių jaunųjų sportininkų. Plungiškiai projekto metu siekė suvienyti visus šalies gyventojus bei morališkai palaikyti nacionalinę rinktinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)