Pasak rinktinės atstovo Lino Kunigėlio, nepatogumų kelia ne šiek tiek aptriušusi greta Lilio oro uosto įsikūrusio keturių žvaigždučių „Mercure Lille Airport“ viešbučio išorė, o „prancūziškas“ aptarnavimas.

„Tikrai esame matę geresnių“, – šyptelėjo L. Kunigėlis.

Viešbučio personalas nepersistengia punktualiai laikytis suplanuoto maitinimo grafiko, netenkina ir maisto kokybė. Pavyzdžiui, pietums vietoje krepšininkams labiau įprastos vištienos buvo pasiūlyti didkepsniai.

Komandų ir Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) atstovų techniniame susitikime dėl to pasiskundė Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Špokas. Lietuviams pažadėta atsižvelgti į visas pastabas.

Kartu su Jono Kazlausko treniruojama rinktine tame pačiame viešbutyje įsikūrė Latvijos, Serbijos, Turkijos, Italijos ir Ispanijos krepšininkai. Kai kurios kitos ekipos, jų pačių narių teigimu, apgyvendintos dar prasčiau.

„Bet nereikia kreipti per daug dėmesio į tokias detales. Svarbiausia galvoti apie sekmadienio rungtynes su gruzinais. Be to, per artimiausias dvi dienas pusė komandų išvyks namo, todėl vėliau visi reikalai turėtų būti tvarkomi greičiau ir sklandžiau“, – pridūrė L. Kunigėlis.

Vis dėlto panašu, kad leisti laiko viešbutyje lietuviams nesinori. Šeštadienį dauguma Lietuvos rinktinės žaidėjų su J. Kazlausku priešakyje atvažiavo į „Stade Pierre Mauroy“ stadioną pasižiūrėti pirmojo aštuntfinalio susitikimo tarp Latvijos ir Slovėnijos. Kitų komandų, žaisiančių po dienos, ši dvikova nesudomino.

Nesklandumų penktadienį neišvengta ir atvykus per treniruotę pagrindinėje čempionato arenoje. Lietuvių pratyboms artėjant į pabaigą, prie aikštės pasirodė Ispanijos krepšininkai, kurie turėjo treniruotis iškart po J. Kazlausko auklėtinių. Norėdami išvengti maišaties, lietuviai nutraukė treniruotę anksčiau laiko.

Neaiškumų buvo ir dėl šeštadienio pratybų treniruočių salėje – dėl kelis kartus keisto tvarkaraščio vakarinės treniruotės laikas paaiškėjo tik vėlų penktadienio vakarą.

Primename, kad Lietuvos rinktinė aštuntfinalį su Gruzija žais sekmadienį, nuo 22 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (339)