„Tai – didelė netektis ir smūgis visai rinktinei žinant A grupės pajėgumą. A. Diot jau oficialiai buvo užregistruotas, tačiau esame priversti daryti pakeitimus. Nusprendžiau pasikviesti Th. Heurtelį, kuris su mumis buvo didžiąją pasirengimo dalį“, – kalbėjo prancūzų strategas Vincentas Collet.

Jis prieš tai neteko aukštaūgio Alexio Ajincos, kuriam dėl sveikatos problemų dalyvauti Europos čempionate uždraudė Naujojo Orleano „Pelicans“ klubas.

Galutinis prancūzų dvyliktukas: Mouhammadou Jaiteh, Nicolas Batumas, Nando De Colo, Borisas Diaw, Thomasas Heurtelis, Evanas Fournieris, Mickaelis Gelabale, Rudy Gobertas, Charlesas Kahudi, Joffrey Lauvergne, Tony Parkeris, Florentas Pietrusas.

Prancūzai startuos A grupėje Monpeljė, kur susitiks su Rusijos, Suomijos, Bosnijos ir Hercogovinos, Lenkijos ir Izraelio atstovais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją