Ši akcija vyko baigiantis tarptautiniam „Huawei Cup 2015“ turnyrui, kurį laimėjusi Lietuvos rinktinė baigė pasirengimo ciklą Lietuvoje. Kitą savaitę lietuviai išvyksta į Graikiją, kur dalyvaus tarptautiniame Akropolio taurės turnyre drauge su turkų, olandų ir šeimininkų rinktinėmis.

Po to Jono Kazlausko vadovaujami krepšininkai jau keliaus į Europos čempionatą, kurį pradės rugsėjo 5 dieną. Į Rygą vyksta ir tūkstančiai Lietuvos krepšinio sirgalių.

Tačiau ir nebūnant Rygoje, o vėliau – ir Lilyje, galima palaikyti Lietuvos rinktinę. Iki čempionato pabaigos rugsėjo 20 dieną internete vyksta palaikymo akcija „Mes už Lietuvą“. Jos metu sirgaliai raginami filmuoti trumpus vaizdo klipus, kuriuose būtų užfiksuotas rinktinės pasveikinimas arba talpinti nuotraukas su rinktinės palaikymo ženklu – sudėtomis rankomis, tariant oficialų rinktinės šūkį „Mes už Lietuvą!“.

Socialiniuose tinkluose („Facebook“ ir „Instagram“) vaizdelius arba nuotraukas talpinantys sirgaliai gali ne tik pareikšti paramą rinktinei, bet ir laimėti mobiliuosius telefonus. Laiminguosius Lietuvos krepšinio federacija kartu „Huawei“ atstovais rinks pagal žymes: #huawei ir #mesuzlietuva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)