„Priekaištų turiu tik T. Mozgovui. Timofejus į Šiaurės Amerikos Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA) pateko tik todėl, kad 2009 metais nebuvo iš ko rinktis. Todėl jis ir pasirodė kaip vienas geriausių vidurio puolėjų“, - pasakojo S. Tarakanovas. - Tai sugrąžink duoklę savo šaliai - tu apvylei draugus, kurie atsidūrė mėšle.

Neturiu pretenzijų nei (Andrejui) Kirilenkai, nei (Viktorui) Chriapai, jie turi pasirinkimo teisę. Pamenu save, kai man buvo 30 metų, o po olimpinių žaidynių vyko Europos čempionatas. Gruodžio mėnesį jaučiausi taip, lyg man būtų 68-eri. Todėl juos suprantu, tačiau reikia įtikinėti, kad to reikia tavo šaliai, tau pačiam“.

Rusija Senojo žemyno pirmenybėse pralaimėjo Italijai (69:76), Graikijai (71:80), Švedijai (62:81) ir Suomijai, o nugalėjo tik Turkiją (89:77) bei išvažiavo namo jau po pirmo grupių varžybų etapo.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)