„Neturime jokio pranašumo. Mūsų pranašumas bus toks, kad mano žaidėjai žinos, jog neturi jokio pranašumo. Jie turės kovoti dėl kiekvieno aikštelės centimetro. Niekas Europoje nesitikėjo, jog nukeliausime taip toli. Mes žaidžiame su aistra, tačiau žinome, kad Lietuva yra labiau patyrusi, turinti didesnį žaidėjų pasirinkimą visose pozicijose“, - varžovų budrumą bandė užmigdyti tų 15 eurų taip ir nepaėmęs S. Pianigiani.

Strategas iš Italijos teigė nemėgstantis dairytis į praeitį ir nesileido į kalbas apie 2004-aisiais metais Atėnuose įvykusį pusfinalio mačą, kuriame italai nukovė Olimpinių žaidynių krepšinio turnyro favorite laikytą Lietuvą.

„Prisimenu, tačiau tai nieko nereiškia. Nežiūriu į praeitį, pasikeitė krepšinis, žaidėjai, sistema, viskas pasikeitė. Nemėgstu gręžiotis į praeitį, nes nėra ką lyginti. Mes kovojome viso turnyro metu, todėl stengsimės tą patį daryti ir dabar, nes neturime ką prarasti. Mums tai yra galimybė žaisti dar vienas svarbias rungtynes, žaidėjams - pasisemti naujos patirties. Devyni iš jų pirmą kartą žaidžia tokio lygio varžybose“, - teigė S. Pianigiani.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)