„Į klausimą, kelias pergales Slovėnijoje per penkerias pogrupio rungtynes pasieks Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė, 26-erių metų aiškiaregis M. Gordejevas iš karto atsakė: tik trejas, nes žaidėjai per daug gerai apie save galvoja, nors treneris yra puikus ir visiems suteikia galimybę atsiskleisti...“.

Gal išsipildys ir dar viena jaunojo žiniuonio pranašystė, kad lietuviai XXXVIII Europos čempionate iškovos medalius?

Rugsėjo 15-ą, sekmadienį, 9.30 val. BTV kanalu parodys pirmą laidą „Krepšinio pasaulyje su Vidu Mačiuliu“, kuri, gimusi Lietuvos televizijoje dar 1992-ų sausio 11-ą, šios programos kūrėjams jau bus 900-a!

TV programa „Krepšinio pasaulyje su Vidu Mačiuliu“ parodys ne tik šį išskirtinį interviu, bet ir primins, kad lygiai prieš 20 metų Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pralaimėjo 1993-ių Europos čempionato atrankos turnyrą Vroclave. Ką 1993 metais kalbėjo Vladas Garastas, Šarūnas Marčiulionis, Valdemaras Chomičius, Artūras Karnišovas, Alvydas Pazdrazdis ir Darius Sirtautas?

2003 metais Švedijoje mūsų nacionalinė rinktinė trečiąkart iškovojo Europos aukso medalius. Reportažas primins, kaip šią vasarą Joniškyje buvo pagerbta auksinė Senojo žemyno komanda, išgirs vyr. trenerio Antano Sireikos ir kapitono Sauliaus Štombergo prisiminimus.

Religingi žmonės bažnyčioje meldžiasi , o antros „religijos“ - oranžinio kamuolio mylėtojai jau dvidešimt antrąjį sezoną ir toliau sekmadienio rytą galės būti „Krepšinio pasaulyje“, tik dabar BTV eteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)