Makedonijos rinktinės sudėtis:

Pero Antinčius, Gjiorgis Čekovskis, Damjanas Stojanovskis, Predragas Samardžiskis, Bo McCalebas, Vojdanas Stojanovskis, Todoras Gečevskis, Vlado Ilievskis, Aleksandras Kostoskis, Vladimiras Brčkovas, Stojanas Gjuroskis ir Darko Sokolovas.

Primename, kad Europos čempionatas startuos jau už dviejų dienų (rugsėjo 4-ą), o Makedonijos rinktinė kovos B grupėje kartu su Lietuvos, Latvijos, Juodkalnijos, Serbijos bei Bosnijos ir Hercegovinos rinktinėmis.

Paskelbtas ir Izraelio rinktinės galutinis dvyliktukas

Izraelio rinktinės vyriausiasis treneris Arikas Shivekas paskelbė galutinę sudėtį. Paskutinia žaidėja likusiais už rinktinės borto tapo Yuvalis Naimy bei Aleksejus Čubrevičius.

Galutinė Izraelio rinktinės sudėtis:

Yogevas Ohayonas, Afikas Nissimas, Ravivas Limonadas, Yotamas Halperinas, Nitzanas Hanochi, Omri Casspi, Guyus Pninis, Lioras Eliyahu, Elishayus Kadiras, Yanivas Greenas, Ido Kozikario bei Alexanderis Tyusas.

Izraelio rinktinė Europos čempionate startuos A grupėje, kur susikaus su Prancūzijos, Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Ukrainos ir Belgijos komandomis.

S. Pianigiani paskelbė galutinę Italijos rinktinės sudėtį

Italijos rinktinės vyriausiasis treneris Simone Pianigiani paskelbė galutinį komandos dvyliktuką. Į Europos čempionatą strategas nusprendė nesivežti Daniele Cavaliero.

Taip pat trenerių štabui užduotį „atkabinant“ žaidėjus palengvino dviejų žaidėjų patirtos traumos - Angelo Gigli bei komandos kapitono Stefano Mancinelli. Abu šie krepšininkai taip pat į Slovėniją nevyks ir savo šaliai šiame Europos čempionate neatstovaus.

Tiesa, Italijos rinktinė sulaukė ir gerų žinių. Naudingiausias praėjusio reguliaraus sezono Italijos lygos krepšininkas Luigi Datome spėjo pasveikti po traumos ir vyks į Senojo žemyno pirmenybes kartu su komanda.

Galutinis Italijos rinktinės dvyliktukas:

Marco Belinelli, Marco Cusinas, Pietro Aradori, Luigi Datome, Travisas Dieneris, Alessandro Gentile, Nicolo Melli, Guido Rosselli, Andrea Cinciarini, Giuseppe Poeta, Daniele Magro ir Luca Vitali.

Italijos krepšininkai žais D grupėje kur kovos su Graikijos, Švedijos, Suomijos, Rusijos ir Turkijos rinktinėmis.