Generalinio rėmėjo statusas reiškia, kad jo logotipas ant rinktinės marškinėlių puikuosis viso Europos čempionato metu.

A. Guoga džiaugėsi, kad gali prisidėti ne tik prie vyrų rinktinės pergalių, bet ir prie jaunųjų Lietuvos krepšininkų ugdymo.

„Mūsų tikslas – stiprinti ir tęsti gilias Lietuvos krepšinio tradicijas ir prisidėti tiek prie Lietuvos vyrų rinktinės, tiek ir prie jaunųjų krepšinio talentų pergalių. Krepšinis neabejotinai yra mūsų tautos pasididžiavimas ir mes jaučiame pareigą prisidėti prie jo puoselėjimo“, - spaudos konferencijoje sakė A. Guoga.

„Esame labai dėkingi A. Guogai už jo meilę krepšiniui ir aktyvų dalyvavimą tiek Lietuvos krepšinio federacijos, tiek įvairių lygų ir klubų veikloje“, - sakė LKF prezidentas A. Sabonis.

A. Guogos bendrovė bendradarbiavimą su Lietuvos krepšinio federacija pradėjo 2010 metais. Bendrovė taip pat yra Vilniaus „Lietuvos ryto“, „Prienų“ krepšinio klubų, Lietuvos tinklinio bei irklavimo federacijų ir Kauno „Nautaros“ salės futbolo klubo rėmėja.

Didžiausias restoranų tinklas Baltijos šalyse „Hesburger“ pasirašė rėmimo sutartį su LKF ir papildė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės partnerių gretas.

„Džiaugiamės pradėdami bendradarbiavimą su labiausiai mylima ir gerbiama sporto atstove Lietuvoje – nacionaline vyrų krepšinio rinktine. Malonu prisidėti prie šios komandos būsimų kovų ir pergalių“, – kalbėjo rėmėjų atstovė Vaida Kazėnienė.

„Krepšinis – viena geriausių Lietuvos vizitinių kortelių. Džiaugiamės, kad tai pripažįsta ir mūsų partnerėmis tampa tokios didelės tarptautinės kompanijos. Kartu judėsime į priekį ir sieksime pergalių kiekvienas savo srityse“, –pasirašęs bendradabiavimo sutartį kalbėjo LKF prezidentas A. Sabonis.