Prieš Švedijos rinktinę L. Kleiza didžiąja dalį taškų pelnė iš po krepšio. Puolėjo teigimu, tą lėmė varžovų sudėtis. Krepšininkas taip pat atskleidė, kad rinktinė akcentuoja žaidimą po krepšiu, nes turėdami Joną Valančiūną ir Donatą Motiejūną, lietuviai gali lengviau atsidengti ties tritaškio linija. L. Kleiza taip pat nesureikšmino praėjusių varžybų su Belgija.

„Praeitos rungtynės buvo praeitos. Buvo klaidos, nesusižaidimas, tai nėra blogai. Viskas prasideda dabar. Prasideda šlifavimas, viskas gerėja, tikiuosi įsivažiuosime“.

Lietuvos rinktinė trečiadienį sužais dar vienerias rungtynes su Švedija, o vėliau vyks į Makedoniją, kur kausis su šeimininkais, italais ir Graikijos krepšininkas. Šiose dvikovose ir pasimatys tikrasis mūsiškių veidas, mano L. Kleiza. Jis taip pat priminė, kad Europoje jis visada žaidžia kaip sunkusis krašto puolėjas.

„Pasimatys arba nepasimatys mūsų veidas. Kažkoks tikrai pasimatys. Varžovai bus stipresni, mes turime aiškų braižą, visi žino, ką reikia daryti. Aiškumą turime, kurio dažnai trūksta. Aš - sunkus kraštas, daug metų Europoje žaidžiu šioje pozicijoje, nesiruošiu keistis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)