Interviu autorius G. Čilinskas teigia, kad nepuoselėja komercinių tikslų.

„Tai mano asmeninis, ne komercinis projektas. Šis interviu yra aktualus kiekvienam krepšinio mylėtojui, o mes tokie ir esame“, - DELFI redakcijai savo darbą pristatę G. Čilinskas.

DELFI skaitytojų dėmesiui K. Kazlausko interviu:

J. Kazlauskas šiame interviu tiesiai ir atvirai įvertino gausius prognozių mėgėjus.

„Prognozė - nedėkingas dalykas. Prognozuoja tie, kurie nesupranta krepšinio. Dar per anksti apie tai kalbėti. Dar nežinau, kas susirinks, kokia pas varžovus susiklostys situacija“, - sakė vienas geriausių mūsų šalies krepšinio specialistų.

J. Kazlauskas atskleidė, kad jam pergalės su rinktine yra trigubai saldesnes.

„Kai iškovoji titulą su rinktine džiaugiesi tris dienas, su klubu - tik vieną“.

Taip pat Lietuvos rinktinės vyriausias treneris atskleidė receptą, kaip reikia sutvardyti žvaigždes komandoje ir kaip su jomis reikia dirbti.

„Mano principas toks: reikalauk iš visų vienodai, bet protingai. Jei laimėjai sunkias rungtynes, o komandos žvaigždė žaidė ilgai ir pavargo daugiau už kitus, negali iš jo reikalauti kitą dieną kiek ir iš kitų - privalai duoti poilsio. Kai jis pailsi vėl reikalauji vienodai. Reikia gerbti amžių, vyresni žaidėjai ne visada gali atlaikyti didelius krūvius, todėl reikia protingai į tai žiūrėti. Trečias dalykas - nemeluoti ir paaiškinti kodėl yra taip arba kodėl ne taip. Tada yra viskas paprasta“, - pabrėžė J. Kazlauskas.

Treneris per išsamų pokalbį paaiškina, kaip yra užsitarnaujamas jo pasitikėjimas.

„Jeigu laikaisi principų, kuriuos išvardinau ir, jei žaidėjai mato, kad tie dalykai veda į pergales ir geresnį žaidimą, jie priima tai. Tu turi žaidėjui įrodyti. Dresiruoti tu gali gyvulius, gyvūnus, o čia yra asmenybės, tokios pat kaip ir tu, gal net protingesnės. Todėl diskusijoje, pasikalbėjimuose tu turi įrodinėti savo tiesą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)