Dar vasaros pradžioje „Švyturio arena“ ir LKF pasirašė sutartį, kurios pagrindu Lietuvos – Belgijos vyrų krepšinio rungtynes buvo numatyta surengti „Švyturio arenoje“. Informacija apie varžybų vietą buvo paskelbta viešai. Tačiau, kaip teigia V. Kuodis, likus trims savaitėms iki renginio, LKF nusprendė varžybas perkelti į Kauno sporto halę, nors joje ir nėra tinkamų sąlygų tokių varžybų organizavimui.

„Mūsų pasiūlytos arenos nuomos sąlygos neabejotinai buvo naudingos visoms pusėms. Mūsų vertinimu, atsižvelgiant į pajūryje įsibėgėjusį poilsio sezoną, į varžybas (rungtynes - DELFI) būtų susirinkusi pilna arena žiūrovų. LKF renginys neabejotinai būtų buvęs pelningas, tuo tarpu, žaidėjams nebūtų reikėję važiuoti taip toli nuo treniruočių vietos, jie būtų žaidę vėdinamoje ir tokio lygio varžyboms pritaikytoje salėje.

Be to, pasiūlyta arenos nuomos kaina nebuvo aukštesnė nei anksčiau vykusioms rungtynėms, kuri buvo priimtina LKF. Todėl nesuprantame staigaus varžybų vietos pakeitimo motyvų bei esame nemaloniai nustebinti žiniasklaidoje pasirodžiusios informacijos, kad varžybų vieta buvo pakeista nepavykus susitarti su „Švyturio arenos“ valdytojais. Galbūt tai lėmė asmeniniai LKF generalinio sekretoriaus principai“, - sakė Vitalijus Kuodis.

„Švyturio areną“ ir nacionalinį bilietų platintoją BILIETAI LT valdančios įmonių grupės „BLT Group“ valdybos pirmininkas tokį LKF generalinio sekretoriaus M. Balčiūno elgesį vadina neprofesionaliu, o sprendimą perkelti varžybas - nelogišku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)