Po apmaudaus pralaimėjimo (65:67) trečiadienį ketvirtfinalio susitikime prieš Makedonijos rinktinę, Jonas Valančiūnas neslėpė, kad nusiteikti kovai prieš slovėnus buvo pakankamai sudėtinga. Tuo pačiu aukštaūgis džiaugėsi, kad komandai pavyko susikaupti.

„Buvo sunkios varžybos, bet jau vakar užsigrūdinome ir padarėme tai ką, ką turėjome padaryti“, - po rungtynių sakė J. Valančiūnas.

Nors lietuviai Europos čempionate baigė kovą dėl medalių, J. Valančiūnas džiaugėsi, kad komanda tęsia pradėtą darbą ir pasiekė vieną iš svarbiausių tikslų – Lietuvos rinktinė tęs kovą dėl kelialapio į Londono olimpines žaidynes.

„Jau nebebuvo kur trauktis. Radome jėgų ir reikia padaryti darbą iki galo. Sunku buvo tiek psichologiškai, tiek fiziškai. Po rungtynių su Makedonija nė vienas, taip pat ir aš, negalėjo užmigti. Visokios mintys sukosi“, - teigė J. Valančiūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją