Ekrane, kurio dydis net 20x10 metrų, jau trečiadienį 21 val. bus galima stebėti ketvirtfinalio rungtynes Lietuva–Makedonija. Atitinkamai tiesiogiai iš Kauno bus transliuojamos ir kitos Lietuvos krepšinio rinktinės kovos.

„Jei Lietuvos rinktinė laimės šiandienos varžybas, penktadienį rodysime pusfinalio kovas. Jei pergalę iškovos ir pusfinalyje, rodysime ir finalą arba rungtynes dėl trečios vietos. Blogiausiu atveju, jei neiškovotume pergalės, ketvirtadienį rodysime rungtynes dėl 5-8 vietų“, – teigia „Siemens“ arenos generalinio direktoriaus pavaduotojas Juras Vėželis.

Nors visi trokštame pergalių, 5-6 vietos taip pat labai svarbios, kadangi ir jas užėmusios komandos laimi kelialapius į Londono Olimpinių žaidynių atrankos etapą. Kelialapius į Londono Olimpines žaidynes iš karto gaus 1-2 vietas „EuroBasket 2011“ čempionate iškovojusios rinktinės.

Krepšinio sirgalių namais Vilniaus „Siemens“ arena virto dar pirmame etape, kai buvo tiesiogiai transliuojamos Lietuvos rinktinės rungtynės iš Panevėžio. Į varžybas su Didžiąja Britanija, Lenkija ir Turkija susirinkdavo per 5 tūkst. tautine atributika pasidabinusių krepšinio fanų. Rungtynių Lietuva–Ispanija transliacija viršijo visus rekordus – jų stebėti susirinko beveik 8 tūkst. sirgalių, t.y., gerokai daugiau nei jų buvo Panevėžio arenoje. Panevėžyje Lietuvos krepšinio rinktinę palaikė apie 6500 krepšinio aistruolių.

Bilietus į Europos krepšinio čempionato tiesiogines transliacijas „Siemens“ arenoje galima įsigyti „Tiketos“ kasose.

Arenos durys atidaromos likus pusantros valandos iki transliacijų pradžios.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją