R. Javtokas susižeidė ketvirtadienį vakare vykusių draugiškų rungtynių su Ispanijos ekipa trečiajame kėlinyje: atakuojantį lietuvį ant žemės šiurkščiai patiesė Marcas Gasolis.

Skausmo perkreiptu veidu į rūbinę išskubėjęs aukštaūgis vėliau grįžo ant komandos atsarginių suolo sutvarstytomis rankomis, bet aikštėje daugiau nepasirodė.

„Dabar Robertas liks Kaune, kur jam du kartus per dieną bus atliekamos įvairios procedūros. Prognozuojame, kad po 5-6 dienų, kai rinktinė grįš iš Slovėnijos, Robertas vėl galės treniruotis su komanda“, – vylėsi V. Trumpickas.

Magnetinis rezonansas buvo atliktas ir tose pačiose rungtynėse petį susižeidusiam Dariui Songailai.

„Tyrimo rezultatai parodė, kad išvaržos nėra – užspausta vieno kaklo nervų šaknelė. Darių taip pat gydysime įvairiomis procedūromis, – kalbėjo V. Trumpickas. – Tikimės, kad šeštadienį Darius jau galės žaisti. Tiesa, kaip kalbėjome su treneriu Kęstučiu Kemzūra, jeigu rungtynėse su Latvija jau galės rungtyniauti Kšyštofas Lavrinovičius, tuomet Darius pailsės dar porą dienų.“

K. Lavrinovičius praleido rungtynes su ispanais dėl nugaros spazmų, tačiau penktadienį Panevėžyje jis jau treniravosi visa jėga.

Penktadienį Lietuvos rinktinė sužais dar vieną kontrolinį mačą su Rusijos krepšininkais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją