„Žaviuosi mūsų vyrukais. O geriausias mačo žaidėjas - Andrejus Kirilenka. Šis vaikinas tiesiog nemoka žaisti blogai. Priekinė Rusijos rinktinės linija tiesiog sudraskė lietuvius. Bet 30-mečiai lietuviai ne idiotai, kad likus trims savaitėms iki Europos čempionato pradžios būtų savo sportinės formos viršūnėje“, - teigė V. Gomelskis.

V. Gomelskis gyrė Rusijos ir Lietuvos rinktinės vidurio puolėjus Timofėjų Mozgovą ir Joną Valančiūną.

„Timocha (Timofėjaus vardo trumpinys rus. k. - DELFI) - tikras vyras. Tik pažiūrėkite, kaip jis lindo po krepšiu prieš tokį „šerną“, kaip Robertas Javtokas. Dabar apie asmeninę T. Mozgovo (18 tšk., 5/11 dvitaškiai, 8/10 baudos, 6 atk. kam.) ir J. Valančiūno (14 tšk., 5/6 dvitaškiai, 4/4 baudos, 7 atk. kam.), kurį aš vertinu, kaip vieną perspektyviausių pasaulio „centrų“, tarpusavio dvikovą. Manau jų priešprieša baigėsi lygiosiomis. O štai A. Kirilenka (17 tšk., 1/2 tritaškiai, 3/6 dvitaškiai, 8/12 baudos, 7 atk. kam., 3 per. kam.) visiškai pranoko Darių Songailą (12 tšk., 5/6 dvitaškiai, 2/2 baudos)“, - sakė V. Gomelskis.

Pasak krepšinio žinovo iš Rusijos, Lietuvos rinktinės antra linija aikštėje atrodė silpniau už varžovus.

„Gynėjų linijoje mūsiškiai puikiai susidorojo su „Jasiku“ (Šarūnu Jasikevičiumi - DELFI). Net Antonas Ponkrašovas (12 tšk.) antroje linijoje atrodė patikimiau už patį Š. Jasikevičių (3 tšk., 5 rez. perdav.)“, - po rungtynių kalbėjo V. Gomelskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją