Senvagėje iš gėlių sukomponuotas užrašas „SĖKMĖS“ ir krepšinio kamuolys, praneša Panevežio miesto savivaldybė.

Šią savaitę apie krepšinį visiems primins ir 20 apipavidalintų šiūkšliadėžių. Panevėžiečiai ir miesto svečiai galės bandyti dėti iš viršaus į spalvingas šiukšlių dėžes miesto centre ir jo prieigose.

Aktyviai ruošiantis Europos vyrų krepšinio čempionatui numatyta miesto centre - Laisvės aikštėje ir prie teatro „Menas“ esančias nebaigtų statybų vietas uždengti dailininko Ramūno Grikevičiaus dekoruotais vaizdais ant plakatų.

„Panevėžio miesto rinkodaros darbo grupė gana mažais resursais rengia ir įgyvendina miesto papuošimo projektą svarbių ne tik miestui, šaliai varžybų metu. Džiaugiuosi, kad į šį procesą įsijungė miesto menininkai, žada prisidėti verslininkai. Tikiuosi, kad visų mūsų pastangos ir tuo metu vyksiantys Panevėžio miesto 508-o gimtadienio renginiai prisidės prie bendros šventinės nuotaikos“, - teigė Rinkodaros darbo grupės pirmininkas mero pavaduotojas Petras Narkevičius.

Panevėžio Turizmo ir informacijos centras pirmasis Lietuvoje papuošė biuro vitrinas artėjančio krepšinio čempionato atributika. Numatomi išleisti leidiniai: turistams – informacinis, svečiams – reprezentuojantis miestą.

Miesto rinkodaros programoje krepšinio čempionatui pasirengti skirta 30 tūkst. Lt, dalis jų – suvenyrams pagaminti.

Originalios šiūkšliadėžės Panevėžyje
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją