„Jau dabar žinom, kad sirgaliai iš Vilniaus geležinkelio stoties į Kauną judės „Pergalės traukiniu“, todėl prie stoties jų lauks autobusai, kurie tiesiai nuveš į Kauno „Žalgirio“ areną, o po to parveš atgal“, - pasakojo Transporto eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Keleiviams, važiuosiantiems šiais autobusais, reikės įsigyti bilietą, kaip ir bet kuriam Kauno miesto gyventojui, važinėjančiam viešuoju transportu.

Papildomi autobusų maršrutai kursuos nuo prekybos centro „Mega“ pro Jonavos g. iki arenos.

Prie kiekvieno įvažiavimo į miestą, visiems Kauno svečiams kelią iki arenos padės rasti iškabintos informacinės gairelės.

Sirgaliai, abejojantys, ar ras vietą, kur pastatyti automobilį šalia „Žalgirio“ arenos, turėtų nebijoti, tikina miesto savivaldybė. Visi, kurie turės bilietą į varžybas „Žalgirio“ arenoje, savo automobilį galės pastatyti prekybos centro „Akropolis“ stovėjimo aikštelėje. Viename aikštelės aukšte telpa apie 800 automobilių.

Keturias dienas, kai Kaune rugsėjo mėnesį vyks finalinis čempionato etapas, viešojo transporto srautas bus padidintas beveik 50 proc., todėl neabejojama, kad sirgaliai lengvai galės keliauti po miestą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją