61-erių serbas, kuris su jugoslavų rinktine 2001 m. triumfavo Senojo žemyno pirmenybėse, o po metų pasidabino auksu pasaulio čempionate pabrėžia, jog jo tėvynainių Lietuvoje laukia pragaras.

"Mūsų Lietuvoje laukia pragaras. Ten susirinks geriausi Europos krepšininkai. Visi turnyro favoritai kovos dėl medalių. Krepšininkai yra aukščiausios klasės ir labai motyvuoti. Išskirčiau tai, kas man svarbiausia - Londono olimpinės žaidynės. Manau, ir kitos rinktinės kovos dėl to paties", - nuomonę reiškė S. Pešičius.

Treneris šią vasarą lanko visus Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) rengiamus turnyrus.

"Ką tik grįžau iš Rygos, kur vedžiau seminarą ir stebėjau devyniolikmečių kovas. Nuostabus žaidimas ir stiprūs talentai. Netrukus vyksiu į Bilbao, vėliau į Lenkiją ir galiausiai į Europos krepšinio čempionatą Lietuvoje", - pasakojo krepšinio specialistas.

Serbijos nacionalinė komanda Europos čempionate Lietuvoje varžysis B grupėje kartu su Prancūzijos, Latvijos, Izraelio, Italijos ir Vokietijos krepšininkais.

Iki Senojo žemyno pirmenybių Lietuvoje liko 48 dienos.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją