Senojo žemyno pirmenybės rugpjūčio 31 d. - rugsėjo 18 d. vyks šešiuose Lietuvos miestuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Europos čempionate dalyvaus 24 komandos. Nugalėtojai paaiškės Kaune, rugsėjo 18 d. Lietuvos vyrų rinktinė - triskart Europos čempionė (1937, 1939 ir 2003 metų).



„Ši daina skirta visos Europos sirgaliams, nepriklausomai nuo tautybės, religinių pažiūrų, nuo to, esi milijonierius ar darbininkas, – sakė M. Mikutavičius. – Dainos idėja buvo tiesiog švęsti šventę, kuri džiugintų visus žmones, atvažiuosiančius į Lietuva. Vienintelė dainos potekstė - praleiskime gerai laiką ir pasidžiaukime geru žaidimu ir įvykiu, nepaisant to, kas laimės, o kas važiuos namo anksčiau“.

Pagal „EuroBasket 2011“ dainą nufilmuotas ir vaizdo klipas.

„Buvo nepaprastai malonu filmuoti Tris M (dabar mes juos taip vadiname), – pasakojo vaizdo klipo režisierius Evaldas Kubilius. – Geros energijos dozės, kurią gavome filmuojant muzikantus, pakanka iki šiol. Tikrai tikiu, kad ta energija persiduos per videoklipa visiems ir šios dainos fone visi Lietuvoje pamirš, kas yra liūdesys, pyktis ar agresija“.

Dainos lietuviškas ir angliškas variantai bei vaizdo klipas ir vasarą bus išleisti atskiru albumu, kuris bus platinamas kartu su visa kita oficialia čempionato atributika. Dalis pajamų bus skirta Lino Kleizos labdaros ir paramos fondui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją