"Turime puikią progą didžiuotis. Manau, kad padarėme puikų darbą ir pelnytai esame ketvirtfinalyje, - sakė L. Figo. - "Kai tenka rungtyniauti namuose, spaudimas būna didžiulis, todėl jį jaučia visi žaidėjai. Pirmosios rungtynės su Graikija tikrai nebuvo geros, tačiau su kiekvienomis rungtynėmis žaidžiame vis geriau. Pažiūrėsime, ką galime padaryti ketvirtfinalyje".

Portugalijos rinktinę treniruojantis brazilas Luizas Felipe Scolari (Luisas Felipė Skolaris) itin pažymėjo puikų žiūrovų palaikymą.

"Fortūna mums nusišypsojo - mes laimėjome ir esame laimingi. Tuo pačiu noriu pasveikinti ir padėkoti publikai, kuri buvo mūsų ne tik 12-asis, bet ir 13-asis bei 14-asis žaidėjas, - sakė treneris. - Be žiūrovų mes nebūtume turėję jėgų kovoti dėl patekimo toliau. Dabar esame kitame etape ir žiūrėsime, kas bus. Kartu su žaidėjais norime tik vieno - žengti į priekį".

Brazilo teigimu, po pirmųjų graikams pralaimėtų rungtynių buvo privalu laimėti likusias dvejas ir reabilituotis už netikėtą nesėkmę.

Ispanų treneris Inakis Saezas pripažino, kad jo komanda pralaimėjo pelnytai.

"Pirmajame kėlinyje dirbome labai sunkiai, tačiau varžovai pademonstravo tikrą aistrą. Įvartis buvo pelnytas iš netikėtos progos, kai to mažiausia tikėjomės. Mes turėjome progų, bet kamuolys tiesiog nėjo ten, kur turėjo eiti, - sakė treneris. - Su turnyru siejome didžiules viltis ir buvome beveik pasiekę vietą kitame etape, tačiau to neįvyko."

"Tokia tiesa - portugalai buvo stipresni už mus, - pripažino vartininkas Ikeras Casillasas (Ikerasas Kasiljasas). - Tai buvo mūsų prasčiausios rungtynės Europos čempionate. Mes tiesiog nepadarėme to, ką turėjome padaryti. Važiuojame namo, nes to nusipelnėme. Tai nesmagu, tačiau nieko negalime pakeisti".

"Turėjome gerą progą žengti toliau. Viskas, ko reikėjo, tai išvengti pralaimėjimo, tačiau nesugebėjome to padaryti, - apgailestavo gynėjas Xabi Alonso (Chavis Alonzo). - "Mums nesisekė kontroliuoti kamuolio ir neišnaudojome turėtų progų. Rūbinėje buvo tyla ir liūdesys".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją