„Mums tai svarbios rungtynės. Žaisime puikioje arenoje prieš labai gerą komandą. Lietuviai bus labai motyvuoti“, - prognozavo patyręs ispanų krepšininkas.

J. Garbajosa nesureikšmina pergalės rezultatu 100:74 prieš lietuvius pirmame draugiškame mače Sevilijoje rugpjūčio 21 dieną ir mano, kad rungtynės Vilniuje bus skirtingos.

„Žinoma, nes liko daug mažiau laiko iki čempionato pradžios ir abi rinktinės yra geriau pasirengusios. Ankstesnį susitikimą mes žaidėme savo aikštėje. Dabar lietuviai žais geriau, o mes stengsimės kovoti kaip Sevilijoje“, - žadėjo 207 cm ūgio puolėjas.

J. Garbajosa pripažįsta, kad ispanų rinktinei trukdo traumos.

„Jau grįžo į aikštę Pau Gasolis, bet jis dar nėra 100 proc. pasiruošęs žaisti. Traumuoti Rudy Fernandezas ir Alexas Mumbru. Tačiau tai normalu, taip nutinka, kai per trumpą laiką reikia žaisti daug mačų“.

Ispanų krepšininkas aptakiai vertino Lietuvos ir Ispanijos rinktinių galimybes Europos čempionate Lenkijoje.

„Lietuva, Ispanija, Slovėnija, Serbija ar Prancūzija visada kovoja dėl aukščiausių vietų. Lietuvos rinktinėje nėra (Šarūno) Jasikevičiaus ir (Ramūno) Šiškausko, bet lietuvių komandoje yra tikrai labai gerų krepšininkų, daug jaunimo, kuris sieks įrodyti savo vertę“, - kalbėjo J. Garbajosa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją