Sekmadienio rungtynėse Lenkijos krepšininkai pirmavo didžiąją mačo dalį, kartais net dviženkle persvara (24:12, 42:31), tačiau turkai varžovus prisivijo per trečiojo ketvirčio pabaigą ir ketvirtojo pradžią. Įpusėjus ketvirtajam kėliniui Turkijos komanda laimėjo atkarpą 8:0 ir persvėrė rezultatą (58:53).

Įgiję pranašumą turkai jį išsaugojo iki pat susitikimo pabaigos.

Nugalėtojų gretose puikiai žaidė Ersanas Ilyasova, pelnęs 23 taškus ir atkovojęs 8 atšokusius kamuolius. Hidayetas Turkoglu surinko 11 (8 atk. kam.), Omeras Asikas – 7 taškus.

Lenkams Maciejus Lampe įmetė 17, Davidas Loganas – 13 (5 atk. kam., 4 rez. perd.), Adamas Wojcikas – 11 taškų.

Lenkijos rinktinei šiame susitikime negalėjo padėti susižeidęs rinktinės lyderis Marcinas Gortatas. NBA Orlando „Magic“ klubo vidurio puolėjui penktadienio susitikime su D. Britanija diagnozuota nugaros trauma.

Iš pradžių manyta, kad sužeidimas nėra rimtas, bet rinktinės strategas Muli Katzurinas žurnalistams atskleidė, kad viskas gali būti rimčiau nei manyta.

„Jis vyks į ligoninę Varšuvoje, kur bus atlikti išsamūs tyrimai. Įtariame, kad tai gali būti bloga trauma“, – nerimavo M. Katzurinas.

Antrąją vietą varžybose užėmė Izraelio krepšininkai, kurie sekmadienį 79:69 įveikė britus.

Nugalėtojams Yotamas Halperinas pelnė 29 taškus, Lioras Eliyahu pridėjo 16.

D. Britanijos rinktinės gretose išsiskyrė Mike'as Lenzly (16 tšk.) ir Joelis Freelandas (14 tšk., 16 atk. kam.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją