„Dar nežinome, kaip baigsis čempionatas, tačiau padovanoję tiek daug gražių pergalių, mūsų krepšininkai jau yra didvyriai. Oro uoste juos pasitiksime su ąžuolų vainikais grojant Krašto apsaugos savanorių pajėgų orkestrui.

Lauke jų lauks limuzinai, kurie lydint policijos eskortui nuveš mūsų rinktinės vyrus į iškilmingą pasitikimo koncertą prie Baltojo tilto. Čia juos sveikins tūkstančiai krepšinio aistruolių ir mūsų šalies vadovai", – teigė kartu su Vilniaus miesto savivaldybe renginį organizuojančio Kūno kultūros ir sporto departamento generalinio direktoriaus pavaduotojas Ritas Vaiginas.

Vilniaus valdžia pirmadienio vakarą planuoja uždaryti kelius į oro uostą - gyventojai kviečiami rinktis prie Baltojo tilto. Tikimasi, kad sutikti rinktinės ateis iki 10 tūkst. žmonių. Iš Ispanijos parvykstančių krepšininkų laukiama apie 24 val.

Naktį iš pirmadienio į antradienį taip pat bus uždarytas eismas Upės gatve, o viešasis transportas važiuos ilgiau, nei įprasta, kad po koncerto gyventojai galėtų patogiai grįžti namo.

„Tikiuosi, kad sirgaliai netaps vandalais, o sugebės švęsti patys ir netrukdys kitiems, - DELFI teigė sostinės vicemeras Algirdas Paleckis. - Kaip ir minėjau išlydėdamas krepšininkus, kai, likus porai minučių iki rungtynių pabaigos rezultatas bus 82:82, visas Vilnius juos palaikys ir jais tikės".

Vilniaus miesto vyriausio policijos komisariato viešosios tvarkos tarnybos viršininkas Vytautas Grašys informavo, kad policija krepšininkų sutiktuvių metu imsis papildomų veiksmų tvarkai užtikrinti. „Bus sustiprintos pajėgos, budės ir uniformuoti, ir civiliais rūbais apsirengę policininkai", - sakė V. Grašys.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sutiktuves naktį iš pirmadienio į antradienį žada tiesiogiai transliuoti TV3 televizija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją