Stadiono atstovas patvirtino, kad fanų grupė be bilietų mėgino prasibrauti į arenos vidų. Incidentų netrūko ir pačiame stadione, kai kuriems žmonėms jau patekus į vidinę zoną.

Britų žiniasklaida taip pat praneša, kad likus pusantros valandos iki rungtynių pradžios fanai lipo per apsaugines tvoreles ir jas griovė. Tvarkos sergėtojai gaudė prasibrovusius sirgalius, buvo pasitelktos ir policijos pajėgos.


Nors iš pradžių skelbta, kad nė vienas futbolo gerbėjas į stadioną be bilieto nepateko, vėliau ši frazė buvo pakoreguota.


Anglijos futbolo federacija sureagavo į šį incidentą ir pareiškė, kad tai „visiškai netoleruotina“ ir „sudėtinga“.


Pažymėtina, kad rungtynių pradžioje skambant Italijos himnui iš „Wembley“ tribūnų ir vėl aidėjo švilpimas – už tokį sirgalių elgesį anglai jau buvo nubausti po pusfinalio mačo su Danija.

Po finalo Londono gatvėse sirgaliai paliko daugybę šiukšlių, apgadinto viešojo inventoriaus. Kaip atrodė Jungtinės Karalystės sostinės gatvės po finalinių rungtynių žiūrėjimo, galite pamatyti šioje fotogalerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (309)