„Magnetinio rezonanso tomografijos (MRT) tyrimo rezultatai atskleidė, jog futbolininkas patyrė dalinį galinio kryžminio sąnario sužalojimą, dalinį išorinių ir vidinių šoninių sąnarių sužalojimą ir šlaunikaulio krumplio lūžį.

Mes konsultuojamės su traumatologais ir chirurgais dėl gydymo, kuris turėtų užtrukti apie šešis mėnesius“, – teigė „Dinamo“ klubo gydytojas.

Glazge vykusioms rungtynėms teisėjavęs patyręs italas Daniele Orsato iš karto po incidento švedui parodė geltoną kortelę, tačiau po ukrainiečių protestų, VAR sistemos perspėjimo ir vaizdo pakartojimo bausmę skandinavui sugriežtino – 30-metis gynėjas buvo pašalintas iš aikštės.

Prieš save išvydęs raudoną kortelę švedas kurį laiką skeryčiojosi, tačiau netrukus nusivylęs paliko aikštę.

Rungtynėms baigėsi ir traumuotam A. Besedinui – po keitimo aikštėje pasirodęs ir nė 10 min. nesužaidęs 25-erių ukrainietis iš karto atsidūrė medikų globoje, ilgainiui gydytojų padedamas ir šlubuodamas jis apsuko ratą aplink stadioną ir atsidūrė savo trenerio Andrejaus Ševčenkos glėbyje.

Marcus Danielsson, Artiom Besedin

Ukraina pirmą kartą pateko tarp stipriausių Europos čempionato aštuonių komandų.

Dėl vietos pusfinalyje ukrainiečiai šeštadienį Romoje susitiks su Anglija.

Euro 2020 ketvirtfinalio poros:

Liepos 2 d., penktadienis, 19 val. Belgija – Italija (Miunchenas)

Liepos 2 d., penktadienis, 22 val. Šveicarija – Ispanija (Sankt Peterburgas)

Liepos 3 d., šeštadienis, 19 val. Čekija – Danija (Baku)

Liepos 3 d., šeštadienis, 22 val. Ukraina – Anglija (Roma)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)