Paskutinėse F grupės rungtynėse Portugalija susigrums su Prancūzija, o Vokietija – su Vengrija. Abi dvikovos vyks birželio 23 dieną Budapešte ir Miunchene.

Po pralaimėjimo prancūzams Joachimo Lowo auklėtiniai į aikštę išėjo itin kovingai nusiteikę ir, net praleidę pirmą įvartį į savo vartus, vėliau sugebėjo pelnyti net 4 iš eilės. Europos čempionų titulą ginantys portugalai dar spėjo sušvelninti rezultatą iki 2:4, tačiau vis tiek patyrė pirmą pralaimėjimą Euro 2020 turnyre.

Portugalija 2 – 4 Vokietija

15' [1 – 0] Cristiano Ronaldo

35' [1 – 1] Rubenas Diasas (į savus vartus)

39' [1 – 2] Raphaelis Guerreiro (į savus vartus)

51' [1 – 3] Kai Havertzas

60' [1 – 4] Robinas Gosensas

67' [2 – 4] Diogo Jota

Euro 2020: Portugalija - Vokietija. Statistika

Dėl pandemijos metams atidėtas didžiausias Europos futbolo renginys pirmą kartą apima net 11 skirtingų šalių miestų, kuriuose iš viso varžosi 24 rinktinės, o titulą gina Portugalijos atstovai.

Į atkrintamąsias varžybas iškops po dvi geriausias kiekvienos grupės komandas bei dar keturios iš šešių, užimsiančių trečias vietas pogrupiuose.

Lygiai mėnesį truksiančio turnyro nugalėtojai paaiškės finale Londono „Wembley“ stadione liepos 11 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)