Geriausiu rungtynių žaidėju pripažintas Paulis Pogba svariai prisidėjo prie prancūzų įvarčio. Saugas pastebėjo atsivėrusią erdvę dešinėje, kamuolį perdavė gynėjui Lucasui Hernandezui.

Šis iš krašto siuntė įkirtusiam Kylianui Mbappe. Nuo įvarčio Vokietijos rinktinę gelbėjęs Matsas Hummelsas kamuolį pasiuntė į savo vartus.

Ryškiai spindėjusį P. Pogbą savaip bandė sulaikyti Vokietijos rinktinės gynėjas A. Ruedigeris.

Pirmo kėlinio pabaigoje vaizdo kameros užfiksavo, kaip už P. Pogba nugaros stovėjęs vokietis, tikėtina, iš tiesų galėjo grybštelti dantimis prancūzui į petį.

Šis pasilenkė iš skausmo, vėliau apie vokiečio veiksmus informavo šoninį teisėją.

Arbitrai rungtynių metu neįžvelgė nieko neleistino ir nebaudė vokiečio. Tačiau Vokietijos rinktinės gynėjas sankcijų gali sulaukti UEFA įvertinus tą diskusijas keliantį epizodą.

Pogba: dėl to aš neverkiu

Buvęs A. Ruedigerio komandos draugas „Chelsea“ klube Robertas Greenas mano, kad vokietis norėjo varžovą išmušti iš vėžių.

„Jis bando sukelti tam tikrą reakciją. Tai nėra visiškas įkandimas, jis žino, jog jo komandai sunku sulaikyti P. Pogba, Antonio pagalvojo: Na, man to pakaks, laikas kai ką pamėginti“, – kalbėjo R. Greenas.

Pats P. Pogba šio epizodo nesureikšmina ir ant varžovo nepyksta.

Tai buvo matyti ir po rungtynių, kuomet futbolininkai draugiškai šnekučiavosi kelias akimirkas.

„Mes draugai. Tai nebuvo kažkas baisaus. Manau, kad matėte tai TV ekranuose ir viskas. Tai jau praeitis“, – po rungtynių kalbėjo P. Pogba.

„Taip, manau, man jis šiek tiek įkando. Tačiau aš neverkiu dėl neparodytos geltonos ar raudonos kortelės“, – pridūrė prancūzas.

Įkandimais varžovams garsėjo urugvajietis Luisas Suarezas, kuris karjeroje už tokį elgesį baustas net tris kartus. Paskutinį kartą L. Suarezas taip „pasižymėjo“ prieš Italijos gynėją Giorgio Chiellini 2014-ųjų pasaulio čempionato metu.

Toks gynėjo nesportiškas elgesys suteikė peno internautams, kurie šmaikščiai reagavo į A. Rudigerio elgesį.




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)